Reviews

Vacation11097067150
Vacation11097067150
9 Maart 2024
Hele fijne ervaring Via via ben ik in contact gekomen met Pascal. Ik heb de afgelopen weken waanzinnig genoten! Pascal neemt de tijd en heeft ervoor gezorgd dat ik mij geen moment onzeker of angstig heb gevoeld. Echt een hele fijne vent! Vandaag als kers op de taart mijn open water brevet mogen halen. Pascal, nogmaals bedankt
Nick Dekker
Nick Dekker
26 Februari 2024
Eeb introductie duik waar je veel leert! Ik heb een introductie duik gedaan met Pascal, die niet gehaast naar het juiste niveau zoekt. Een geweldige instructeur, die ervoor zorgt dat alles veilig voelt en je weet waar je aan begint. Alles is inbegrepen en is goed geregeld! Pascal zorgt ervoor dat je alles snapt wat je moet snappen en beantwoord al je vragen, zeker doordat hij met kleine groepjes werkt, is dit een goede ervaring. Zeker een aanrader voor iedereen die wilt duiken op Curaçao!
Robbert Wentzler
Robbert Wentzler
19 Februari 2024
Onderwaterwereld ontdekken in Curaçao Duiken in Curaçao 938949462 Met Pascal van Curadivers een fantastische duik gemaakt. Hij zorgde met z’n enthousiasme voor het duiken in Curaçao voor een onvergetelijke ervaring. Hij kent de mooiste plekjes
Julia G
Julia G
25 Januari 2024
Fantastische ervaring!! Ik ging samen met een vriendinnetje onze introductie duik doen. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en kregen een erg duidelijke uitleg. We voelden ons gelijk op ons gemak. Hele erge aanrader!
Remers
Remers
20 Januari 2024
Geweldige duikschool met top service Drie geweldige duiken gemaakt met curadivers! Pascal haalde ons op bij ons vakantieadres wat echt ideaal was. Hij kent het eiland op zijn duimpje en weet dus ook moeiteloos de mooiste duikplekken te vinden. Alle apparatuur was ook nieuw en alles was al in elkaar gezet. Alleen nog aan doen en gaan! Pascal neemt de tijd om van tevoren rustig de duik met je door te nemen wat vertrouwen geeft. Mijn vriendin heeft na een dag snorkelen tijdens mijn duiken door Pascal zijn aanpak alsnog besloten haar introductieduik te doen en hier ook enorm van genoten. Volgende keer op Curaçao weten wij curadivers zeker weer te vinden!
L H
L H
10 Januari 2024
Introductie duik Super leuke ochtend gehad met Pascal! Hij heeft alles eerst goed uitgelegd waardoor we ons super comfortabel voelde. De duik daarna zelf was ook top! Mooie dingen gezien. Zeker een aanrader!!
Ine V
Ine V
17 December 2023
Geweldig Fantastische ervaring om mijn PADI open water brevet bij Pascal te mogen behalen! Erg mooi gedoken met een hele fijne en geduldige instructeur. Ik raad het iedereen zeker aan!
shelly
shelly
13 December 2023
Top ervaring!! Het was een ontzettend mooie ervaring. Veel geleerd van onze gezellige instructeur die erg zijn best deed om ons de mooiste plekken te laten zien.
Arno B
Arno B
16 November 2023
Fantastische Introductie duik Verschrikkelijk leuke uitleg van een zeer enthousiaste Pascal, die ons gezin enorm enthousiast gemaakt heeft met een schitterende introductie duik op het mooie Curaçao!
phil
phil
3 November 2023
Super! Super duikvakantie gehad met Pascal. Ik heb deze week 11 duiken met pascal gemaakt waarvan 1 super gave nachtduik. Pascal is altijd in voor een grapje zowel boven water als in het water. Zeer gastvrij en neemt ook de moeite om het voor jou het beste te maken. Hij laat je de mooiste plekken/duikstekken van Curaçao zien. De service is ook uitermate goed hij heeft ons de hele week opgehaald om zo naar de duik te gaan. Als je in Curaçao bent en je wilt het proberen of je bent al duiker en wilt duiken maken raad ik het zeker aan om bij Curadivers langs te gaan. Ik mag wel zeggen dat Pascal mijn perfecte duikvakantie compleet heeft gemaakt.