Reviews

Robbert Wentzler
Robbert Wentzler
19 Februari 2024
Onderwaterwereld ontdekken in Curaçao Duiken in Curaçao 938949462 Met Pascal van Curadivers een fantastische duik gemaakt. Hij zorgde met z’n enthousiasme voor het duiken in Curaçao voor een onvergetelijke ervaring. Hij kent de mooiste plekjes
Julia G
Julia G
25 Januari 2024
Fantastische ervaring!! Ik ging samen met een vriendinnetje onze introductie duik doen. We werden ontzettend vriendelijk ontvangen en kregen een erg duidelijke uitleg. We voelden ons gelijk op ons gemak. Hele erge aanrader!
Remers
Remers
20 Januari 2024
Geweldige duikschool met top service Drie geweldige duiken gemaakt met curadivers! Pascal haalde ons op bij ons vakantieadres wat echt ideaal was. Hij kent het eiland op zijn duimpje en weet dus ook moeiteloos de mooiste duikplekken te vinden. Alle apparatuur was ook nieuw en alles was al in elkaar gezet. Alleen nog aan doen en gaan! Pascal neemt de tijd om van tevoren rustig de duik met je door te nemen wat vertrouwen geeft. Mijn vriendin heeft na een dag snorkelen tijdens mijn duiken door Pascal zijn aanpak alsnog besloten haar introductieduik te doen en hier ook enorm van genoten. Volgende keer op Curaçao weten wij curadivers zeker weer te vinden!
L H
L H
10 Januari 2024
Introductie duik Super leuke ochtend gehad met Pascal! Hij heeft alles eerst goed uitgelegd waardoor we ons super comfortabel voelde. De duik daarna zelf was ook top! Mooie dingen gezien. Zeker een aanrader!!
Ine V
Ine V
17 December 2023
Geweldig Fantastische ervaring om mijn PADI open water brevet bij Pascal te mogen behalen! Erg mooi gedoken met een hele fijne en geduldige instructeur. Ik raad het iedereen zeker aan!
shelly
shelly
13 December 2023
Top ervaring!! Het was een ontzettend mooie ervaring. Veel geleerd van onze gezellige instructeur die erg zijn best deed om ons de mooiste plekken te laten zien.
Arno B
Arno B
16 November 2023
Fantastische Introductie duik Verschrikkelijk leuke uitleg van een zeer enthousiaste Pascal, die ons gezin enorm enthousiast gemaakt heeft met een schitterende introductie duik op het mooie Curaçao!
phil
phil
3 November 2023
Super! Super duikvakantie gehad met Pascal. Ik heb deze week 11 duiken met pascal gemaakt waarvan 1 super gave nachtduik. Pascal is altijd in voor een grapje zowel boven water als in het water. Zeer gastvrij en neemt ook de moeite om het voor jou het beste te maken. Hij laat je de mooiste plekken/duikstekken van Curaçao zien. De service is ook uitermate goed hij heeft ons de hele week opgehaald om zo naar de duik te gaan. Als je in Curaçao bent en je wilt het proberen of je bent al duiker en wilt duiken maken raad ik het zeker aan om bij Curadivers langs te gaan. Ik mag wel zeggen dat Pascal mijn perfecte duikvakantie compleet heeft gemaakt.
Gert-Jan M
Gert-Jan M
25 Oktober 2023
Diving Curaçao Vandaag een mooi “drift duik” gemaakt van 77 min. Super mooie koraal tuinen, 3 gezellige schildpadden, veel vis eigenlijk te veel om op te noemen en 200% genoten. Daarna 2e duikje op de Tugboot. Ook heerlijk relaxt, 69 min gedoken. Dikke thx Pascal en Kirsten…… 🥰👌🏻
leovandokkum
leovandokkum
19 Oktober 2023
Mede door Pascal adembenemende ervaring. Acht duiken met Pascal op Curaçao gedaan. Acht verschillende duiklocaties gezien. Twee duiken per dag gedaan verdeeld over vier dagen. Pascal kwam ons bij ons logeeradres/resort ophalen en bracht ons na de duiken weer terug. De enige duikinstructeur die dit doet op het eiland. Top! Pascal kwam ons om 08.30u ophalen maar gaf aan dat als wij vroeger opgehaald wilde worden dit voor hem ook geen probleem zou zijn. Super toch! Drie dagen twee duiken in de ochtend gedaan zodat wij de middag nog iets anders leuks konden doen. Top geregeld! Eén dag zijn we gaan duiken op Westpoint wat zeker ruim een uur rijden was van ons logeeradres. Alleen de rit daar naar toe was al een feestje. Daar hebben we in de ochtend gedoken, gezellig geluncht en nog een duik in de middag gedaan. Daar heeft hij ons werkelijk ook fantastisch onderwaterleven laten zien. Voor de zoveelste keer een topdag en we waren pas om een uur of vier weer terug in het resort. Bij twee van onze duiken, Playa Kalki en Playa Grandi heeft Pascal een filmpje van ons gemaakt tezamen met de schildpadden (zo een mooie ervaring), koraal en vissen. Pascal vertelde dat hij in het verleden onderwater fotograaf is geweest. Dat was goed te zien op het filmpje. We hebben het filmpje inmiddels al ontelbare keren bekeken. Zo supergaaf en mooi! Pascal is echt een top duik instructeur die heel relaxed is. Zorgt dat alles al voorbereid is. Onze hele set lag al klaar in de auto om aangetrokken te worden. Voor de duik werd alles nog met ons doorgenomen zodat wij ook goed voorbereid waren. Hij stelt je heel erg op je gemak en is heel toegankelijk. Hij hield ons goed in de gaten en ging op zoek naar de meest mooie vissen en koraal en liet het ons allemaal van heel dichtbij beleven. En daarnaast is hij ook nog eens heel gezellig! Ik wil ook nog even vertellen dat bij de eerste duiken de duikbril van mijn vrouw steeds bleef beslaan. Pascal had de dag erna de duikbril van zijn vrouw meegenomen zodat mijn vrouw deze kon gebruiken en heeft de duikbril van mijn vrouw schoongebrand zodat deze niet meer ging beslaan (ook superlief). Wij komen zeker nog een keer terug op Curaçao en bij ons geen twijfel wij boeken meteen onze duiken weer bij Pascal en ik hoop jullie ook!