curadivers-twodivers-inframe
about-us_01-5
about-us_01-1
about-us_01-2

Wil je leren duiken? Ontdek onze cursussen

Introductieduik

Padi Open Water

Advanced Open Water

Rescuediver

Heb je altijd al gedroomd van de mogelijkheid om te duiken?
Er is eigenlijk een ontspannen manier om vertrouwd te raken met Scubaduiken. Eén enkele Discover Scuba Dive bereidt je voldoende voor om te beslissen of je je eerste duikbrevet wilt halen. Minimale vereisten zijn ten minste tien jaar oud zijn en een goede lichamelijke conditie hebben. (neem contact met ons op voor meer informatie)

Lees verder

Dit is 's werelds populairste en meest erkende duikcursus. Weet je al zeker dat je duiker wilt worden, gewichtloos zweven, kennismaken met de magische onderwaterwereld?
Dan is de PADI Open Water Diver-cursus zeker iets voor jou! Miljoenen mensen hebben leren duiken en hebben via deze cursus de wonderen van de onderwaterwereld ontdekt. Wie kan deelnemen? Iedereen die minstens tien jaar oud en lichamelijk fit is, kan zich inschrijven.

Duur: 3 dagen.

Lees verder

Om je zelfvertrouwen een boost te geven en je duikvaardigheden te verbeteren, kun je direct na je brevet als PADI Open Water Diver beginnen met de PADI Advanced Open Water Diver-cursus.

Duur: 2,5 dagen.

Lees verder

Veel duikers beschouwen de PADI Rescue Diver-cursus als een uitdagende maar lonende ervaring. Ze leren hoe ze problemen tijdens een duik kunnen voorkomen, ze krijgen vertrouwen in hun eigen duikvaardigheden en prestaties als buddy en zijn beter uitgerust om andere duikers te helpen als ze hulp nodig hebben.

Duur: 4 dagen (inclusief EFR).

Lees verder

Vragen? App ons +59995155388

Je kunt altijd contact met ons opnemen, maar het kan even duren voordat je antwoord krijgt als ik onder water ben.