PADI Advanced Open Water Diver

Direct nadat je het PADI Open Water Diver-brevet hebt gehaald kun je met deze cursus beginnen. De cursus helpt je door middel van 5 verschillende Adventure-duiken meer zelfvertrouwen op te bouwen en je duikvaardigheden uit te breiden.

Wat ga je leren?

Tijdens de Adventure diepe duik leer je hoe je een duik moet plannen. Je ervaart en leert rekening houden met de speciale uitdagingen en lichamelijke effecten die een diepe duik met zich meebrengen.
De Adventure-duik voor onderwaternavigatie vergroot je navigatievaardigheden. Je leert navigeren met behulp van een kompas. Je leert ook afstanden inschatten via omgevingskenmerken en het aantal vinslagen dat je maakt.

Ontvang vrijstelling! Elke Adventure-duik telt mee als eerste duik van de betreffende PADI Specialty Diver-cursus. Heb je na je Open Water Diver cursus al een specialty-cursus gevolgd, bespreek dan met je instructeur of die als Adventure-duik kan meetellen

Voor wie is de advanced open water diver cursus bedoeld?

PADI (Junior) Open Water-duikers die ten minste 12 jaar oud zijn mogen zich voor de Advanced Open Water Diver-cursus aanmelden. Duikers die jonger zijn mogen alleen aan bepaalde Adventure-duiken deelnemen. Vraag dit na bij je PADI-instructeur.

Ben je al Adventure Diver, dan hoef je nog maar twee extra Adventure-duiken te doen om in aanmerking te komen voor het Advanced Open Water Diver-brevet.

Ontvang vrijstelling! Elke Adventure-duik telt mee als eerste duik van de betreffende PADI Specialty Diver-cursus. Heb je na je Open Water Diver cursus al een specialty-cursus gevolgd, bespreek dan met je instructeur of die als Adventure-duik kan meetellen.

Cursus duur: 2 a 3 dagen

Advanced open water dive
 Nafl. 650,-
  • ± $ 365

Klaar om er in te duiken?

Neem contact met ons op om de PADI Advanced Open Water Cursus in te plannen.

WhatsApp logo
Stuur ons een berichtje via WhatsApp
Stuur een berichtje via Facebook Messenger

email
Stuur je ons liever een mailtje? Laat maar komen!